Eldőlt

2018.09.19. 19:38

Dzsudzsák Balázs marad az Egyesült Arab Emírségekben

A keret tagja többek között a brazil csatár, Myke Bouard Ramos, valamint a horvát hátvéd, Antonio Perosevic is.

Hungary's forward Balazs Dzsudzsak attends a press conference at the Luz stadium in Lisbon on March 24, 2017 on the eve of the WC 2018 group B football qualifier Portugal vs Hungary. / AFP PHOTO / PATRICIA DE MELO MOREIRA

Dzsudzsák Balázs továbbra is az Egyesült Arab Emírségekben futballozik: a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya szerdán aláírta szerződését az al-Ittihad Kalba SC csapatánál a klub közösségi oldalának beszámolója szerint.

A 31 éves szélső az előző két idényben az al-Vahda SC játékosa volt, amellyel nem hosszabbított szerződést, így szabadon igazolható volt. Korábban a török Bursasport, az orosz Dinamo Moszkvát és Anzsi Mahacskalát, a holland PSV Eindhovent, illetve a Debrecen együttesét erősítette.

A magyar válogatottban eddig 97 meccsen 21 gólt szerzett, de az új szövetségi kapitány, Marco Rossi a finnek és a görögök elleni Nemzetek Ligája-meccseken nem számított rá, mert nem volt klubja.

Az al-Ittihad Kalba SC újonc az arab ország élvonalában. A keret tagja többek között a brazil csatár, Myke Bouard Ramos, akit az MTK Budapest adott kölcsön, valamint a horvát hátvéd, Antonio Perosevic, aki a Puskás Akadémiában szerepelt. Amennyiben a játékengedélye elkészül, Dzsudzsák pénteken az al-Dafra SCC otthonában sorra kerülő meccsen, a bajnokság harmadik fordulójában mutatkozhat be új együttesében.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!