Labdarúgás

2020.10.16. 18:11

Bejelentette visszavonulását Pablo Zabaleta

Pablo Zabaleta, a Manchester City és az argentin válogatott korábbi labdarúgója pénteken bejelentette visszavonulását.

Seydou Doumbia, az orosz CSZKA Moszkva játékosa (j) berúgja második gólját Pablo Zabaleta, az angol Manchester City játékosa mellől a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében, az E csoport negyedik fordulójában a manchesteri Etihad Stadionban 2014. november 5-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Peter Powell

A 35 éves hátvéd az előző szezont követően távozott a West Ham United csapatától, és bár sokáig úgy tűnt, visszatér az immár másodosztályú Espanyolhoz, végül pályafutása befejezése mellett döntött.

Zabaleta 2005-ben igazolt hazájából a barcelonai együtteshez, majd 2008-tól 2017-ig a Manchester City színeiben 333 mérkőzésen 12 gólt szerzett. Az angol csapattal a bajnokságot és a Ligakupát két-két, az FA Kupát egy alkalommal nyerte meg.

Csodálatos évek voltak ezek, amelyek alkalmat adtak arra, hogy egyedülálló és felejthetetlen pillanatokat élhessek át

írta közösségi oldalán Zabaleta, aki 2005 és 2016 között 58 meccsen lépett pályára az argentin válogatottban.

Borítókép: Seydou Doumbia, az orosz CSZKA Moszkva játékosa (j) berúgja második gólját Pablo Zabaleta, az angol Manchester City játékosa mellől a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében, az E csoport negyedik fordulójában a manchesteri Etihad Stadionban 2014. november 5-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!