Úszás

2022.10.23. 21:57

Kós Hubert újabb érmet nyert Berlinben

Kós Hubert második érmét is megszerezte vasárnap a rövidpályás úszó világkupa-sorozat Berlinben rendezett nyitóversenyén.

A győztes Kós Hubert a célban a férfi 200 méteres vegyesúszás döntőjében a római vizes Európa-bajnokságon a Stadio Del Nuotóban 2022. augusztus 17-én

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

 Kós, aki januártól az Egyesült Államokban, Michael Phelps korábbi edzőjével, Bob Bowmannel dolgozik majd együtt az Arizona State Egyetemen, szombaton 200 méter vegyesen második lett.

A viadal zárónapján, vasárnap, a 19 éves magyar versenyző 400 méter vegyesen nyert bronzérmet, 4:06.44 perces időeredménnyel.

A további vasárnapi magyar döntősök közül Szabó Szebasztián 50 méter pillangón hat századdal maradt le a dobogóról, és végzett negyedikként, míg Jakabos Zsuzsanna 200 méter vegyesen 2:12.19 perccel nyolcadik lett.

A német fővárosban kilenc magyar úszó szerepelt.

A világkupa idén három állomásból áll, jövő héten Torontóban, azt követően pedig Indianapolisban versenyeznek a résztvevők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!