Magyar-német

2022.05.16. 19:06

Pénteken indul a jegyértékesítés

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának hétfői tájékoztatása szerint elsőként ezúttal is a szurkolói klub tagjai vásárolhatják meg belépőiket a találkozóra.

Péntektől lehet jegyet vásárolni a június 11-i Magyarország-Németország labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzésre. 

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának hétfői tájékoztatása szerint elsőként ezúttal is a szurkolói klub tagjai vásárolhatják meg belépőiket a találkozóra. A jegyértékesítés 10 órakor kezdődik. 

A jegyek elhelyezkedéstől függően öt- és húszezer forint közötti áron vásárolhatók meg. A szurkolói klub tagjai 20 százalékos kedvezményt kapnak a belépők árából. Akik nem tagjai a klubnak, azok jövő hétfőn 10 órától vásárolhatnak jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, amennyiben az elővásárlást követően még maradnak belépők. 

Az MLSZ azt is közölte, hogy az olaszországi és az angliai NL-összecsapásokra jövő hétfőtől válthatók meg a hivatalos belépőkre cserélhető utalványok. 

A magyar válogatott júniusban két mérkőzést játszik hazai pályán, kettőt pedig idegenben a Nemzetek Ligája A osztályában, de az első hazai találkozót, az angolok elleni összecsapást június 4-én zárt kapuk mögött kell megrendezni a Puskás Arénában. 

A két idegenbeli találkozó közül a cesenai, Európa-bajnok olaszok elleni mérkőzésre (június 7.) ötezer forintos egységáron kaphatók a vendégjegyek, amelyeket május 23-án 10 órától a jegyek elfogyásáig, de legkésőbb május 31-én éjfélig lehet megvásárolni ugyancsak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. 

Az angliai Wolverhamptonban megrendezésre kerülő, június 14-i NL-találkozóra két árkategóriában, 16 ezer és 22 600 forintért lehet jegyet kapni.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában