Cselgáncs-vk

2021.11.05. 18:30

Pupp Réka aranyérmes a bakui Grand Slamen

Az ötödik csata hosszabbításba torkollott, melynek 30. másodpercében Pupp egy belső combdobásra ippont kapott, így megnyerte első Grand Slam-aranyát.

Tokió, 2021. július 25. Pupp Réka (fehérben) az amerikai Angelica Delgado ellen mérkõzik a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia nõi cselgáncsbajnoksága 52 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntõjében a Nippon Budokan Arénában 2021. július 25-én. MTI/EPA/Dzson Hon Kjun

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Dzson Hon Kjun

Az 52 kilogrammos Pupp Réka aranyérmet nyert pénteken a bakui cselgáncs Grand Slam-versenyen.

Az Atomerőmű SE olimpiai ötödikje első meccsén egy hátsó gáncsra kapott ipponnal legyőzte a Tokióban ötkarikás bajnok koszovói Distria Krasniqit, majd az elődöntőben egy vazaarit érő belső combdobással verte a német Annika Würfelt.

A fináléban az olimpiai harmadik brit Chelsie Giles várt Braun Ákos frissen kinevezett szövetségi kapitány tanítványára, aki ellen 1/3 volt a győzelmi mérlege.

Az ötödik csata hosszabbításba torkollott, melynek 30. másodpercében Pupp egy belső combdobásra ippont kapott, így megnyerte első Grand Slam-aranyát.

Forrás: MTI

Borítókép: Pupp Réka (fehérben) az amerikai Angelica Delgado ellen mérkőzik a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia női cselgáncsbajnoksága 52 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntőjében a Nippon Budokan Arénában 2021. július 25-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!