zajlik az azonosítás

2021.09.03. 15:04

Szigorú büntetés vár a rendbontó szurkolókra

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben jelezte, hogy a sportszerűen szurkoló többség védelmében megbünteti a rendbontó drukkereket.

A csütörtöki Magyarország–Anglia (0-4) labdarúgó-mérkőzésen több olyan incidens is történt, amely miatt várható, hogy az MLSZ büntetést kap a nemzetközi szervezettől (FIFA).

Az MLSZ hivatalos közleményében jelezte, hogy megkezdte a rendbontók azonosítását, akik szigorú szankciókra számíthatnak:

„A Puskás Arénába kilátogató hatvanezer szurkoló elsöprő többsége sportszerűen, a magyar válogatottat biztatva drukkolt még akkor is, amikor már vesztésre állt a csapat. Éppen az ő védelmükben van szükség a rendbontók beazonosítására és szigorú megbüntetésére.

A pályára lépő, a fénygránátot és a poharakat bedobó szurkolók azonosítása zajlik. Ellenük megtette/megteszi a rendőrségi feljelentést az MLSZ. Az esetleges pénzbüntetést polgári peres eljárás keretében a szövetség az elkövetőkre hárítja, emellett a sportrendezvényekről történő 2 éves kizárásra számíthatnak az eljárás végén.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!