NB I.

2021.09.23. 17:00

Németh Krisztián a DVSC-ben folytatja

Az OTP Bank Liga hatodik helyén álló Debreceni VSC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a 37-szeres magyar válogatott Németh Krisztián.

US Sporting KC Hungrian foward Krisztian Nemeth (L) celebrates after scoring against Mexico's Toluca during their Concacaf Champions League football match at the Nemesio Diez stadium in Toluca, Mexico on February 28, 2019. (Photo by ROCIO VAZQUEZ / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Rocio Vazquez

A dvsc.hu-n olvasható csütörtöki közlemény szerint a hajdúsági klub 2022. június 30-ig szerződtette a 32 éves csatárt.

Tőzsér Dániel, a DVSC sportigazgatója azt mondta, a megállapodás mindkét fél számára előnyös:

„Személyében egy olyan játékosról van szó, akinek eddigi karrierje megkérdőjelezhetetlenül sikeres volt, s biztos vagyok abban, hogy segíteni tudja a DVSC-t, amely lehetőséget biztosít számára, hogy újra felépítse magát”.

A 2009-ben U20-as világbajnoki bronzérmes Németh tagja volt a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar válogatottnak. Magyarországon az MTK-ban futballozott, de játszott többek között a görög AEK Athénban, a holland Waalwijkban és Rodában, valamint az egyesült államokbeli Sporting Kansas Cityben és New England Revolutionben is. Legutóbb a szintén tengerentúli Columbus Crew játékosa volt, az utóbbi hónapokban azonban nem volt csapata.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!