NBI

2021.01.24. 21:37

Döntetlenre végzett az MTK és a Budafok

A Budafok 2-2-es döntetlent játszott az MTK Budapesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában, vasárnap.

Gyors gólváltással indult a mérkőzés – Schön bombájára négy perccel később Skribek egy kipattanóból válaszolt -, majd a hasonló felfogásban játszó két együttes támadásban maradt. Lendületes volt a játék, gyorsan játszották át a középpályát, de ez sokszor a pontosság rovására ment. A kapuk így sokáig nem forogtak veszélyben, mígnem a 27. percben másodszor jutott vezetéshez a vendégcsapat, ezúttal a friss téli igazolás, Varga Roland révén kontrából. A szünetig a Budafok volt kezdeményezőbb, de csak lehetőségekig jutott.

A második félidő elején ismét kapufáról kipattanó labdából egyenlített a Budafok – ezúttal Csonka helyezkedett gólt érően -, majd a változatlanul jó iram mellett továbbra is hullámzó maradt a játék.

A sok technikai hiba miatt viszont kapura egyik fél sem jelentett komoly gólveszélyt. A hajrára emberelőnybe került az MTK, de hiába próbált ritmust váltani, az eredmény nem változott.

A Budafok egymást követő kilencedik bajnoki mérkőzésén maradt nyeretlen, ezeken hat vereség mellett harmadszor játszott döntetlent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában