Ország-világ

2020.08.13. 07:15

Elmarad Benedek Tibor búcsúztatása a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában

Elmarad a június 18-án meghalt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó nyilvános búcsúztatása, miután a Magyar Vízilabda Szövetség kénytelen volt elhalasztani a Magyar Kupa augusztus 12-13-ra kiírt utolsó két játéknapját.

A picture taken on June 18, 2020 shows lit candles displayed before a picture of late Hungarian triple Olympic water polo champion Tibor Benedek during a commemoration of thousands of fans and sympathizers in front of Hajos Alfred swimming pool in Budapest. - Benedek has died after a long illness aged 47, the local federation said in a statement on June 18, 2020. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Attila Kisbenedek

Benedek Tibort július 3-án szűk családi körben temették el, azonban a Magyar Vízilabda Szövetség és Benedek Tibor családja is azt szerette volna, hogy a szurkolók, és a nyilvánosság is méltó módon búcsúzhasson el a legendás játékostól. Az MVSZ ezért augusztus 12-én, csütörtökön a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 18:50-kor induló Magyar Kupa-döntőn emlékezett volna meg az egykori játékosról és edzőről – írja az Origo.

A megemlékezés azonban, hasonlóan a Millennium Masters mérkőzéséhez, valamint az MK szerdai elődöntőihez és csütörtöki döntőjéhez, elmarad, miután szerdán az egyik elődöntős csapatnál, a FTC-Telekomnál négy játékosnál is kimutatták a koronavírust.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában