Ökumenikus Segélyszervezet

2020.02.12. 23:55

Több száz adag melegételt osztottak ki rászorulók számára az FTC sztárjai

Példaértékű, ahogy évről-évre bővül az együttműködés a Fradival.

Forrás: Ökumenikus Segélyszervezet

Fotó: Fekete Zsófia

A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet a 2014-ben megkötött stratégiai együttműködésük jegyében újabb közös jótékonysági eseményt szerveztek február 12-én. A Groupama Aréna mellett 250 adag melegételt osztottak ki rászorulóknak a Gasztvital támogatásával.

A székelykáposzta, tejföl, kenyér, tea és alma adagok kiporciózásába a Fradi sztárjai közül Botka Endre, Dibusz Dénes, Gróf Dávid, Leandro, Somalia, Varga Roland, Vámos Márton, Kállay Márk, Gárdonyi András, Nicolas Constantin-Bicari, Nagy Bence, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, valamint Lotfi Begi és Szabó András (Csuti) kapcsolódott be.

Az Ökumenikus Segélyszervezet részéről Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató vett részt az ételosztáson. Mint elmondta, példaértékű, ahogy évről-évre bővül az együttműködés a Fradival, és egyre több zöld-fehér sportoló válik visszatérő önkéntesévé a Segélyszervezetnek.

Idei közös ételosztásunk időpontjának is fontos üzenete van: összefogással nemcsak ünnepekkor, de akár egy „szürke” szerda délutánon is, az év bármelyik napján lehet segíteni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!