női kézilabda eb

2018.12.07. 10:37

Lakatos Rita visszakerült a magyar keretbe

Szalai Babett helyét foglalta el.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a nyári, debreceni junior-világbajnokságon aranyérmes magyar válogatott csapatkapitánya Szalai Babett helyét foglalta el a keretben.

A Vác játékosa, Lakatos eddig két csoportmérkőzésen lépett pályára a kontinenstornán, mert a spanyolok elleni találkozó előtt lecserélte őt Kim Rasmussen szövetségi kapitány. A Dunaújváros irányítója, Szalai a horvátok és a spanyolok elleni meccsen kapott lehetőséget, gólt egyikük sem szerzett.

A magyar csapat múlt szombaton 28-25-re kikapott az előző tornán ezüstérmes Hollandiától, majd hétfőn Horvátországot 24-18-ra, szerdán Spanyolországot 32-26-ra legyőzte, így a montbéliard-i C csoport második helyén végzett. A középdöntő II. csoportjában, Nancyban pénteken 21 órától a címvédő norvégokkal, vasárnap a németekkel, majd jövő szerdán a románokkal találkozik a válogatott, onnan az első kettő jut az elődöntőbe, a harmadik helyezett pedig az ötödik helyért játszhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!