Bajnokok Ligája

2018.06.19. 13:07

Luxemburgi ellenfelet kapott a Videoton a selejtezőben

A luxemburgi Dudelange együttesével találkozik a Videoton a labdarúgó Bajnokok Ligája első selejtezőkörében.

Forrás: mti

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában kedden készítette el a sorsolást, amely során kiemelt volt a fehérvári klub. A Videoton a luxemburgi bajnok otthonában kezdi a párharcot, az első felvonást július 10-én vagy 11-én, míg a visszavágót egy héttel később rendezik.

Az 1991-es alapítású Dudelange idén tizennegyedjére lett hazája legjobbja, a nemzetközi porondon 27 párharcából négyszer jutott tovább, legutóbb 2012-ben a BL-ben óriási meglepetésre búcsúztatta a Red Bull Salzburgot – a vidi.hu szerint. Magyar csapattal egyszer, még 1994-ben játszott a Dudelange, a Ferencváros 12-2-s összesítéssel lépett tovább.

Borítókép: Juhász Roland, a bajnok Videoton FC játékosa (elöl) ünnepel, miután csapata 2-0-ra legyőzte a Budapest Honvédot az OTP Liga 32. fordulójában játszott labdarúgó-mérkõzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. május 27-én. A győzelemmel megszerezte története harmadik bajnoki címét a Videoton labdarúgócsapata

MTI Fotó: Illyés Tibor

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában