külön összeállítás

2018.03.27. 08:58

Magyar kapus előtt tiszteleg a kézilabda szövetség (videó)

Az Európai Kézilabda Szövetség a Twitteren gratulált Kiss Éva bravúros védéseihez a vasárnapi Hollandia-Magyarország mérkőzés után.

Kolozsvár, 2016. november 27. Kiss Éva kapus a nõi kézilabda Kárpát Kupa felkészülési torna döntõjében játszott Magyarország - Románia mérkõzésen Kolozsváron 2016. november 27-én. Magyarország-Románia 29-24 (14-12). MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Czeglédi Zsolt

A magyar női kézilabda-válogatott 23-22-re győzött vasárnap a világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes Hollandia vendégeként Eindhovenben, a decemberi kontinenstorna selejtezősorozatának játéknapján.

Az eredményben oroszlánrészt vállalt a magyar csapat kapusa, Kiss Éva, aki fantasztikus bravúrokat mutatott be, többek között négy büntetőt is kivédett.

Az Európai Kézilabda Szövetség sem tudott elmenni szó nélkül a magyar kapus teljesítménye mellett és egy rövid összeállítással tisztelgett előtte a Twitteren.

A két ország nemzeti csapata 43. alkalommal találkozott, három holland siker mellett a magyarok negyvenedik alkalommal nyertek.

Borítókép: MTI Fotó / Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!