SzínpadON

2020.12.29. 17:48

Új előadásokkal bővül a Madách Színház online sorozata januárban

Az előadásokat minden alkalommal rövid bevezetővel indítják, amely segít ráhangolódni a nézőknek a színházi élményre.

Budapest, 2018. április 15. Tompos Kátya Jászai Mari-díjas színésznõ, énekesnõ Ádám László szalézi szerzetes, tartományfõnök, embermentõ emlékére tartott koncerten, amelyet a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja alkalmából szerveztek a Terror Háza Múzeumnál 2018. április 15-én. MTI Fotó: Mónus Márton

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Új előadásokkal bővül a SzínpadON, a Madách Színház online teátruma januárban.

Pályacsúcs címmel indul új sorozat, amelynek január 15-én Tompos Kátya és Szemenyei János, január 17-én Oroszlán Szonja és Balla Eszter lesz a vendége. A sorozat házigazdája Kadarkai Endre – közölte a színház kedden.

Január 21-én és 22-én újra látható lesz az „Örökké fogd a kezem!” című előadás Nagy-Kálózy Eszterrel és Rudolf Péterrel, Szirtes Tamás rendezésében. Január 29-én és 31-én a Szomorú vasárnap című előadással bővül a SzínpadON.

A Madách Színház kifejezetten az online térre hoz létre új produkciókat, amelyeket a klasszikus színházi rendszer szerint repertoárban játszanak, minden esetben élőben, valós időben közvetítenek.

Az előadásokat minden alkalommal rövid bevezetővel indítják, amely segít ráhangolódni a nézőknek a színházi élményre. Az „Örökké fogd a kezem!” előadások előtt Nyáry Krisztián irodalomtörténész Csehovról és a szerelemről mesél, a Jövőre, veled, ugyanitt előadások előtt Gálvölgyi János a vígjátékokról őrzött emlékeit eleveníti fel.

Egy hónapja indult a Madách Színház online színháza, ezalatt négy bemutatót tartottak a Stúdió Színpadon kialakított speciális játszóhelyen. Az előadásokra több ezren váltottak jegyet.

Borítókép: Tompos Kátya Jászai Mari-díjas színésznő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában