világsiker

2017.09.26. 11:24

Az Apáca Show-t hozzák el Szegedre

A nagy sikerű előadás lesz a Szegedi Szabadtéri Játékok 2018-as záróprodukciója, a musicalt jövő augusztusban hat estén láthatja majd a közönség.

Daniela Ziegler (as Mother Superior) stands on stage during a photo rehearsal of the musical 'Sister Act' at Theater des Westens in Berlin, Germany, 12 October 2016. 'Sister Act - das himmlische Musical' premiers on 16 October 2016 and is planned to run until 28 Febraury 2016 at City West. PHOTO: RAINER JENSEN/dpa

Forrás: AFP/DPA

Fotó: Rainer Jensen

Mint azt Fábián Barbara, a fesztivál sajtóreferense közölte, alig két hónapja hirdették meg a Szegedi Szabadtéri Játékok 2018-as évadának műsorát és kezdték el a jegyértékesítést, mégis több mint 5 ezer belépő talált már gazdára a Magyarországon először látható Apáca Show-ra. Az eladások alapján hetekig az öt legkeresettebb hazai színházi előadás között volt a musical az egyik jegyértékesítő cég ranglistáján.

A Whoopi Goldberg főszereplésével készült népszerű filmvígjáték színpadi változatát, amelynek zenéjét az Oscar-díjas Alan Menken szerezte, eddig 18 országban több mint 6 millió ember látta. A vérpezsdítő gospel-, soul- és diszkódallamokkal fűszerezett vígjáték meghódította a Broadway és a Westend közönségét is.

Az eddig augusztus 10-re, 11-re, 12-re, 17-re és 18-ra meghirdetett előadásnapok mellett 19-én, vasárnap is láthatják a nézők az Apáca Show-t, a Szegedi Szabadtéri és a Zikkurat Ügynökség közös produkcióját, amelyet Szente Vajk rendez.

Borítókép: Az Apáca Show egyik jelenete a berlini Theater des Westens színházban.

AFP PHOTO / DPA / Rainer Jensen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában