Páratlan lehetőség

2022.12.04. 20:09

Megnyílt a családok előtt az Operaház királyi páholya

Megnyílt a családok előtt a Magyar Állami Operaház mindenkori államfőnek fenntartott királyi páholya szombaton – közölte az intézmény.

Ilyen a kilátás a királyi páholyból

Forrás: Magyar Állami Operaház

Azt írták: a hatfős, első emeleti páholyból elsőként A diótörő című mesebalettet élvezhették az Egyszülős Központ meghívására érkező családok.

 

Az Operaház kiemelte, hogy a páholy családok előtti megnyitására Novák Katalin határozatlan időre szóló engedélye adott lehetőséget.

 

A köztársasági elnöknek szívügye a családok támogatása, kezdeményezésével azt szeretné elérni, hogy a magyar családok közül minél többen élvezhessék az Operaház színes, színvonalas előadásait áll a közleményben.

Kiemelték, hazai családszervezeteken keresztül először a matiné-előadásokat láthatják azok a családok, amelyek nehezebben jutnak színházi vagy más kulturális élményhez.

Decemberben és jövő év elején a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Fiatal Családosok Klubja, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, az Egyszülős Központ, a Szülők Háza Alapítvány, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Férfiak Klubja meghívott vendégei tekinthetik meg az aktuális matiné-előadásokat az államfő páholyából olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában