Ünnepeltek

2021.12.29. 16:06

Az Újszínházban köszöntötték a nyolcvanéves Tordai Terit

Tordai Teri a virág és a torta mellé a Naprendszer egyik csillagát is megkapta, mindezek mellett videóüzenet is várta őt az egyik kolléganőjétől.

A Kossuth-és Jászai Mari-díjas színművészt a keddi Zserbótangó előadása után köszöntötte fel Dörner György, az Újszínház igazgatója. Tordai Teri a virág és a torta mellé a Naprendszer egyik csillagát is megkapta, mindezek mellett videóüzenet is várta őt az egyik kolléganőjétől - közölte a színház szerdán.    

Az égbolt egyik csillaga kedd óta Tordai Teri nevét viseli, az erről szóló tanúsítványt és a csillag pontos helyét berajzoló okmányt az előadás után vehette át a színművésznő, akit Esztergályos Cecília videóüzenetben köszöntött fel.     

"Mindig mondom, hogy a színház a második családom. Alig tudom felfogni, hogy van egy saját csillagom. Ha felnézek az égre, ott kering és ez büszkeséggel tölt el. Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen csodálatos születésnapom. Érzem, hogy szép évek következnek, és én boldogan várom a jövőt" 

- idézi a közlemény Tordai Teri szavait.

Borítókép: Tordai Teri (Zih Zsolt/MTI)

 

Címkék#tordai teri

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában