te hogy táncolsz?

2021.10.22. 12:35

Novemberben is a zenétől lesz hangos az ország egyik legkedveltebb klubja

Az ország egyik legkedveltebb bulihelye továbbra is igyekszik kielégíteni a különféle zenei stílusok iránt érdeklődők igényeit. Az Akváriumban rápörögnek az MTV díjátadóra, de bepótolják az elmaradt The Death South és Péterfy Boriék koncertjét is.

The Belgian musician Lost Frequencies gestures to the crowd at Webster Hall in New York City in the early hours of January 30, 2016. The DJ, whose real name is Felix Safran De Laet, surprised himself by reaching number one in several countries with his songs "Are You With Me" and "Reality." He was opening his first tour of the United States that will include a set at the Coachella festival in California. - The DJ, whose real name is Felix Safran De Laet, surprised himself by reaching number one in several countries with his songs "Are You With Me" and "Reality." He was opening his first tour of the United States that will include a set at the Coachella festival in California. (Photo by SHAUN TANDON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Shaun Tandon

Mint a közelmúltban kiderült, idén Magyarországról közvetítik világszerte az MTV EMA popkulturális díjátadó show-t, amelynek keretében megrendezésre kerül az MTV Music Week. A díjátadót megelőző egy hétben országszerte sztárzenészek hangolják a zenekedvelőket az eseményre. Ebből a hacacáréból a fővárosi Akvárium is kiveszi a részét, rögtön kezdésnek egy elég komoly bulival nyitnak, ugyanis november 5-én fellép a holland Kraak & Smaak trió, hogy bemozgassa a népet az utána következő, hajnalig tartó Necc Partyra.

Az esemény keretein belül 11-én színpadra lépnek a hazai és a nemzetközi new wave rap színtér kiemelkedő alakjai is. A közös buli nem gyengébb névsorral fut, mint Bladee / Pharaoh / Power Puff / DJ GOZTH / Slowgod. Aki nem akar megállni reggelig, az ne nagyon várjon a jegyvásárlással.

És ha már pörgés, ki más érkezne ismét hazánkba, mint a mindössze 20 évesen, az Are You With Me című számmal köztudatba berobbant Felix de Laet, közismertebb nevén Lost Frequencies. November 13-án hajnalig tartó bulival dönti be a klub falait.

Maradva a külföldi vonalon, sokak örömére végra hazánkba látogat a kanadai The Death South. Az együttes bejárta az Atlanti-óceán mindkét oldalát, megduplázva közönségüket, olyan ikonikus fesztiválokat és helyszíneket bejárva, mint a Glastonbury vagy a Red Rocks. Az ördöngős, western áztatta zene tavaly ugyan a Covid miatta elmaradt, de pótlására most sor kerül november 18-án.

Ha már a világsztároknál tartunk, november 27-én köszönthetünk egy hazánkba szintén rendszeresen visszatérő nagy favoritot, a német Alle Farbent is. A berlini DJ/producer pályafutását 2010-ben kezdte meg, az áttörésre pedig olyan nagyon sokat nem is kellett várni: mindössze két évvel később már 30.000 ember előtt zenélhetett szülővárosában.

November 17-e pedig a hip-hop ünnepe lesz, ugyanis közös bulival érkezik a hip-hop aranykorának két legendás csapata, a Lords Of The Underground és az M.O.P.

Egy nagy levegő után nézzünk rá kicsit a hazai vonalra is, ugyanis Csorba Lóciék a színpadon tuti, nem fognak jobban táncolni, mint az a közönség, ami november 6-án ereszti majd el a haját az együttes kedvenc dalaira. Mivel ez is elmaradt koncert, az eredetileg meghirdetett időpontra érvényes jegyek most is aktuálisak, a Lóci játszik bulijának FB-eseményét ezen a linken találod.

Az elhalasztott koncerteknél maradva Péterfy Boriék lemezbemutatója is végre debütálhat az Akvárium színpadán. A Péterfy Bory & Love Band: Szikra – Lemezbemutató koncert időpontja: november 27. Bori szerencsére kigyógyult a koronavírusból, ő tuti, hogy ismét úgy fog pörögni mint a vattacukor.

A teljesség igénye nélkül nem árt felhívni a zenerajongók figyelmét a Ricsárdgír szülinapi megakoncertjére, az Ohnody & Analog Balaton lemezbemutatójára vagy éppen az üstökösként be/kirobbanó Dzsúdló november 20-i sajátos hangulatú, Z-generációs, live szózuhatagára.

Egyébként pedig az Akvárium programlistáját ezen a linken lehet böngészni. A decemberi fellépősor se lesz gyengébb.

Borítókép: az átszellemült Lost Frequencies

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában