Ország-világ

2021.02.28. 19:47

Cziffra György munkásságát feldolgozó műhelytalálkozót rendeznek

A találkozó célja, hogy elindítsa a művész korszerű életrajzi kutatását és zongoraművészi fogadtatásának feltárását.

A zongorista és az újságíró – Cziffra György emlékezete címmel rendeznek műhelytalálkozót március 22-én, az előadások online követhetők.

A műhelytalálkozó célja, hogy elindítsa a művész korszerű életrajzi kutatását és zongoraművészi fogadtatásának feltárását, az előadások Cziffra György sajtó által megjelenített képét és pályatársait mutatják be – közölték a szervezők.

Az előadásokat március 22-én 10 órától bárki regisztráció nélkül ingyenesen követheti online a cziffrafesztival.hu/kozvetitesek/ oldalon, a pontos program megtalálható a cziffra100.com és az mma-mmki.hu weboldalakon.

A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet a Cziffra Fesztivállal és Balázs János művészeti vezetővel együttműködésében immár második alkalommal rendezi meg zenetörténészek és tudósok közreműködésével a Cziffra György munkásságát feldolgozó műhelytalálkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában