Járvány

2020.04.15. 08:30

Összefogás gálát szervez a Szabad Tér Színház

Az előadás(ok) teljes bevételét a fellépő művészek között osztják szét.

A világméretű koronavírus-járvány mindenki életére drámai hatással van és korábban sosem tapasztalt kihívásokkal kell szembenéznünk. Ezért most mindennél fontosabbnak tartjuk az összefogást és keressük egymás támogatásának leghatékonyabb formáit – adta hírül felhívásában a Szabad Tér Színház.

Mint mondták a 2020-as nyári évadának szervezése közben nem hagyhatták figyelmen kívül ezt a gyökeresen megváltozott élethelyzetet és a kulturális élet ellehetetlenülését: számos előadóművész került egzisztenciálisan is nehéz helyzetbe az előadások elmaradásával.

Reménykedünk benne, hogy legkésőbb a nyár végére újra indulhat a kulturális élet a fővárosban, és szeretnénk lehetőséget nyújtani minél több előadóművésznek azzal, hogy fellépési helyet biztosítunk számukra – tették hozzá.

Ennek szellemében a Városmajori Szabadtéri Színpadon gálaestet szervezünk, melynek lehetséges időpontját a helyzet alakulásától függően 2020. július 11-re, vagy ha a járványügyi helyzet úgy kívánja, augusztus 16-ra tervezzük. Az előadás(ok) teljes bevételét a fellépő művészek között osztjuk szét – fogalmazták.

A gálaestre profi előadók jelentkezését várják prózai, zenés- vagy bármilyen más előadóművészeti produkcióval, fellépőként maximum öt-, többszereplős jelenet esetén legfeljebb nyolcperces, a legszélesebb műfaji skálán mozgó műsorszámmal.

Az est időtartama korlátozott, de online felületeinken minden műsorszámot elérhetővé tesznek majd, illetve igény és lehetőség szerint további estek megtartását is szeretnék felvállalni.

A jelentkezéseket (műsor címe, szerző, időtartam, előadók száma, neve, elérhetősége) 2020. 04. 10. és 30. között az alábbi címre várják:[email protected]

Fogjunk össze egymásért, tartsunk minél színesebb és emlékezetesebb este(ke)t mindannyiunk és a közös kiszabadulás örömére. fejeződik be a felhívás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában