Passió 2020

2020.02.28. 11:32

Sokan jelentkeztek Európa legnagyobb passiójátékára

A produkcióban a történetet egy mai huszonéves fiatal nézőpontjából, korhű jelmezekben előadva láthatja a közönség.

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Több mint 2020 önkéntes szereplő jelentkezett a Passió 2020 című produkcióra, Európa legnagyobb passiójátékára – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Mint írják, az április 4-én 15 és 19 órakor a Papp László Budapest Sportarénában bemutatandó produkcióra az önkéntes szereplők toborzása szerdán sikerrel zárult: több mint 2020 önkéntes jelentkezett. A nagyszabású előadáshoz a szervezők mindenkire számítanak.

Az Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek fővédnökségével megrendezendő, az őszi budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust előkészítő rendezvényen való részvétel hidat képez a különböző korú és hivatású emberek között – áll a közleményben.

Mint kiemelik, az önkéntes szereplők között minden generáció képviselteti magát. A szereplők számára nem ismeretlen az önkéntes tevékenység, hiszen a jelentkezők csaknem harmada szerepet vállal valamilyen egyházi vagy civil szervezet működésében. Vannak köztük cserkészek, nagycsaládos szervezetek tagjai, kulturális egyesületekben, kórusokban, dalárdákban vagy épp irodalmi társaságokban tevékenykedők is – írják a szervezők, kiemelve, hogy a fővárosi eseményre az ország minden megyéjéből és a határon túlról is jelentkeztek önkéntesek.

Az előadásra 2020 forintos áron lehet jegyeket vásárolni. További információk a produkcióról a www.passio2020.hu oldalon érhetők el.

Borítókép: Szereplők a Passió 2020 produkció sajtótájékoztatóján a Papp László Budapest Sportarénában 2020. január 9-én

Címkék#passió

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában