Krimi

2021.09.14. 11:03

Viperával akart megerőszakolni egy lányt Ózdon egy 16 és egy 18 éves lány

Vádat emeltek ellenük.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A két lány Ózdon, a vasútállomás közelében italozott, mert a fiatalabbnak szerelmi bánata volt. Ekkor jelent meg másik két lány, akik közül az egyik a párkapcsolati problémákkal küzdő fiatal élettársának korábbi barátnője volt – írja a Bors.

Mivel az exek még mindig tartották egymással a kapcsolatot, a fiatal lány féltékenységgel küzdött. Szóváltásba keveredtek, a 16 éves lány számon is kérte a másikat, hogy miért találkozgat a párjával.

Kijelentette, hogy menjen vele, különben egy teleszkópos fémbottal, viperával megerőszakolja. Elő is vette a táskájából a viperát, és azzal a kezében ment a nő mellett, miközben trágár módon szidalmazta.

Több mint két órán keresztül csinálta ezt, ezalatt többször leköpte. Később azt kérte tőle, csókolja meg a cipőjét, különben levágja a haját.

A lány sokáig hiába kérlelte a 16 és 18 éves fiatalt, hogy fejezzék be.

Az eset még 2019-ben történt, de az ügyészség most – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben a fiatalkorú vádlottal szemben felfüggesztett fiatalkorúak fogházbüntetése kiszabására tett indítványt pártfogó felügyelettel, míg felnőtt korú társával szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott szintén pártfogó felügyelet elrendelésével.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában