Krimi

2023.05.22. 05:00

Szívszorító: óvodáskorú gyermekek maradtak az autóban bennégett fiatal házaspár után

Két kisgyermek felnevelése szakadt a gyászoló nagyszülőkre.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Ügyet intézni indult Viktória és férje szombaton, amikor Miskolc mellett haladva a férfi valamiért áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő kamionnal. A folyékony nitrogént szállító tartálykocsi vezetője félrerántotta a kormányt, de nem tudta elkerülni az ütközést, és az árokba borult járművével. 

A személygépkocsi zárlatot kaphatott, kigyulladt és teljesen kiégett. A kamion rakománya nem sérült meg, de a párnak esélye sem volt a menekülésre.

Viktória és hitvese néhány hónapja költözött Tardonára, a kis borsodi faluban, ahol alig ezren laknak, most mindenki a tragédiáról beszél. Az asszony a településről származott, és bár hitvesével nem ott alapított családot, nemrég azonban Viktória szülőfalujában építettek egy közös házat – derül ki a Ripost cikkéből.

Forrás: Boon.hu

A házaspárnak két gyermeke született, még egyik sem volt iskoláskorú. Valószínűleg a nagyszülők fogják őket felnevelni...

A lap elérte Viktória édesanyját, illetve a férj testvérét, de egyikük sem kívánt nyilatkozni.

Mindannyian megdöbbentünk! Nagyon kedves pár voltak, gyönyörű kisfiúkkal. Abba belegondolni sem merünk, mit élhettek át a lángoló kocsiban...

– mondta egy falubeli ismerős.

A baleset egyik szemtanúja ezt nyilatkozta a lapnak:

Minden nagyon gyorsan történt. Az autó a pokolra emlékeztetett. Fizikai képtelenség volt segíteni a páron. A kamionsofőrrel is együttérzek, hiszen nyilvánvalóan teljesen vétlenül vált egy halálos baleset részesévé.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában