Bulvár-celeb

2023.05.12. 01:18

Szexért cserébe írt fel receptet egy nyíregyházi háziorvos

Egy korábbi, ismert modell ígérte azt az orvosnak, hogy bármire képes lenne egy kis segítségért...

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Ground Picture

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 43 éves budapesti nő ellen, valamint vesztegetés elfogadása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 48 éves nyíregyházi háziorvossal szemben – írja a szon.hu.

A nyomozás eddigi adataiból az derült ki, hogy a nő 2023. március 6-án felvette a kapcsolatot a háziorvossal, akinek szexuális szolgáltatását ajánlotta fel cserébe azért, hogy orvosi vényre felírjon neki egy fogyását elősegítő gyógyszert, amelyre ő nem jogosult, mivel azt cukorbetegek kezelésére alkalmazzák.

A police.hu szerint 

az orvos a nő ajánlatát elfogadta, és eleget tett a kérésének annak ellenére, hogy nem tartozott az ellátási körzetébe, valamint a kért gyógyszer felírására háziorvosként nem volt jogosult. 

A gyógyszert–  normatív támogatott formában – e-receptre felírta, amit 2023. március 7-én ki is váltottak. A nyomozók kutatást tartottak a nő budapesti lakásában, ahol megtalálták és lefoglalták az orvosi vényre kiváltott gyógyszert.

A TV2 Tények úgy tudja, hogy 

a nő egy ismert egykori modell, akinek elképesztő fogyásáról az utóbbi időben többször is írtak a napilapok.

A rendőrök a nőt és a férfit gyanúsítottként kihallgatták, vallomást egyikük sem tett. Személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedés nem történt, a büntetőeljárás alatt mindketten szabadlábon védekezhetnek.

Az orvos akár nyolc év börtönt is kaphat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!