Krimi

2023.04.14. 12:58

Rejtélyes halálesetek történnek Polgárdiban, több százezret fizetnek a nyomravezetőnek

A település polgármestere hajtóvadászatot indított, hogy megtalálja az elkövetőt.

Forrás: feol.hu

A polgármester alig egy hónapja osztotta meg a polgárdi lakossággal, hogy a környéken valaki sorra mérgezi a háziállatokat, így sem a kutyák, sem pedig a cicák nincsenek biztonságban. Az ügyben már több feljelentés is érkezett a helyi rendőrségre, de a rejtélyes elkövetőt azóta sem találják - írja a tenyek.hu.

 

Olyanra is volt példa, hogy ismeretlenek húsdarabot dobtak be egy ház udvarába, amit laborba szállítottunk kivizsgálásra, viszont nem találtunk mérgező anyagot a csalétekben 

 

– írta Nyikos László hosszú Facebook-posztjában, majd leszögezte, a félrevezetések ellenére továbbra is minden erejükkel azon vannak, hogy meglegyen a tettes.

Néhány nappal ezelőtt a polgárdi lakosok kis csoportja kereste fel Nyikos Lászlót, a település polgármesterét. Támogatásukat ajánlották az önkormányzat azon erőfeszítése mellé, hogy minél hamarabb kézre kerítsék a gyalázatos állatkínzót és a törvény előtt feleljen tetteiért, írta közösségi oldalán a polgármester.

 

A városházán megjelent lakosok 300 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel, amit a Szeretlek Polgárdi Egyesület tagjai további 100 ezer forinttal toldottak meg. A felajánlott 400 ezer forintos nyomravezetői díj remélhetőleg meghozza a hozzá fűzött reményeket.

 

Aki ezekért a kegyetlen tettekért felel, hamarosan a törvény előtt áll majd - írja a feol.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!