Krimi

2023.03.24. 05:00

„Mi mindent megpróbáltunk!” – összeomlottak a balesetben elhunyt közutas kollégái

Az elmúlt években 21 közutas szakember vesztette életét munkavégzés közben.

Illusztráció: Shutterstock

József mindössze 41 éves volt. Maroslele térségében végzett kollégáival útburkolati munkákat szerdán, éppen végzett munkájával. Már hazaindult volna, amikor egy külföldi kamion hatalmas sebességgel a teherautójába száguldott az M43-as autópályán – írja a Bors.

A volán mögött ülő József az autó alá szorult, és bár mentőhelikoptert is riasztottak hozzá, életét már nem tudták megmenteni. A balesetben elhunyt fiatal közutas élete perceken múlt.

Drága kollégám, nyugodj békében! Mi mindent megpróbáltunk!

– búcsúzott Józseftől egy megrendült kollégája.

A külföldi kamiont vezető férfi elismerte, hogy elaludt a volánnál. Járműve akkora sebességgel csapódott be, hogy a közutas teherautó mögött álló energiaelnyelőt teljesen összetörte. 

A Magyar Közút saját halottjának tekinti Józsefet, és igyekeznek minden segítséget megadni a hozzátartozóinak. A fiatal szakember már a 21. közutas volt, aki az elmúlt években munkavégzés közben vesztette életét egy figyelmetlen autós miatt.

Forrás: Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szeretlek testvérem, barátom az én szívemben örökre itt maradsz

– búcsúzott Józseftől a legjobb barátja.

Sajnos láttam a balesetet! Nyugodjon békében, Jocánk! Részvétem a hozzátartozóknak!

 – búcsúzott tőle egy másik kollégája.

József halála nemcsak a családtagokat és barátokat, hanem az egész országot megrendítette, rengetegen fejezik ki részvétüket a Magyar Közút közösségi oldalain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!