Majdnem belehalt

2023.03.19. 10:00

Megdöbbentő: félholtra vertek egy ismert vasi szakorvost

Az ügy egyik gyanúsítottja a sértett felesége, aki pedagógus.

Forrás: Wolf Ferenc / vaol.hu

Egy ismert vasi szakorvos a sértettje és egy pedagógus az egyik gyanúsítottja annak a büntetőeljárásnak, amelyet emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított 2023. március 13-án a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya – értesült a vaol.hu.

A vaol.hu úgy tudja,  hogy a büntetőeljárás sértettje egy közismert vasi szakorvos, az ügy egyik gyanúsítottja pedig 56 éves felesége, aki értesüléseik szerint pedagógus. 

A másik gyanúsított egy 26 éves férfi, aki állítólag az idegennyelv-tanár magántanítványa is volt. Mindkettőjük letartóztatását 30 napra elrendelték. 

Szombat délután nyugodt volt az a szombathelyi városrész, ahol a vaol.hu információi szerint a sértett férfi és a gyanúsított nő él. A legtöbben nem tapasztaltak semmi különöset az elmúlt napokban. Egy megszólított férfi azt mondta, hallott az esetről, ám ő sem tapasztalt az elmúlt napokban semmi gyanúsat, nem látott sem mentőautót, sem rendőrautót a környéken, éppen ezért nagyon megdöbbent a hírek hallatán.

A teljes cikk ITT olvasható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!