Krimi

2022.12.20. 05:07

Tragédia Lőrinciben: megtalálták a tóban elmerült horgászt

Emberéletet követelt a horgászás hétfőn kora délután Lőrinciben, a mátravidéki erőműi hűtőtónál.

Fotó: Mátravidéki Erőműi Horgászegyesület/Facebook

A heol.hu úgy tudja, kedden délután Lőrinciben a búvárok megtalálták az egy nappal korábban a Mátravidéki Erőmű horgásztavába fulladt férfi holttestét.

Korábban írtuk:

Két ember esett a lőrinci tóba, egyiküket nagy erőkkel keresték.

A heol.hu értesülése szerint két boldogi, az ötvenes éveikben járó férfi csónakból próbált hódolni szenvedélyének, amikor az egyikük felállt, mert rosszul lett, és a megbillenő vízi járműből a vízbe esett. Társa segíteni próbált rajta, utánaugrott, de nem tudta kimenteni. A történteket a parton kutyát sétáltató személy észlelte, aki azonnal tárcsázta a 112-es telefonszámot.

A környékbeliek beszámolója szerint a betegségben szenvedő, szerencsétlenül járt férfit – aki állítólag műtétre várt, és előtte szeretett volna kikapcsolódni – még kedden délelőtt is búvárok keresték. 

Fotó: Heol.hu / olvasói fotó

A vele horgászó férft kihűléssel azonnal kórházba szállították.

A helyszínen tartózkodó horgászok egyike azt mondta, a férfiak a csónakot kölcsönkérték, s a vízre szálláskor nem vették magukra az előírás szerinti mentőmellényt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!