Krimi

2022.10.17. 15:13

Vascsővel kínozta és vallatta unokaöccsét egy férfi Kalocsán

Bezárta unokaöccsét, leültette, elővett egy vascsövet és elkezdődött a durva vallatás Kalocsán.

Fotó: Shutterstock

Bejelentést tett a Kalocsai Rendőrkapitányságon egy helybeli nő idén szeptember 21-én, miszerint élettársát bántalmazta és kifosztotta a rokona.

A sértett a rendőröknek elmondta, hogy nagybátyja aznap délután áthívta magához és garázsrendezésre hivatkozva becsalta a melléképületbe, majd rázárta annak ajtaját. 

Ezután faggatni kezdte, hogy felesége kivel szűrte össze a levet, amíg ő börtönben volt, de a rokon nem tudott válaszolni a kérdésre. Nagybátyja ekkor ingerült lett, leültette őt egy székre és megfenyegette, hogy ha nem mondja el, amit hallani szeretne, akkor elássa a kertben – közölte a rendőrség.

A férfi a telefonját is elővette és követelte unokaöcsétől, hogy mondja a kamerába a szeretők névsorát. 

Az ijedt rokon továbbra sem volt együttműködő, ezért vascsővel lábon vágta, majd arcon ütötte vallatója. A sértettben ekkor tudatosult, hogy nincs választása, ezért eleget tett zsarolója kérésének. A bántalmazó ezután az ajtóhoz rángatta, majd kihajította rajta a sértettet.

A férfi csak ekkor vette észre, hogy az incidens során kiesett zsebéből a tárcája, benne a pénzével és az irataival. Azonban hiába kérte rokonától, hogy adja vissza az értékeit, nem járt sikerrel.

A kalocsai rendőrök pár órán belül elfogták és őrizetbe vették a 45 éves helybeli férfit. A gyanúsítottat kifosztás bűntett miatt kihallgatták a nyomozók. A férfi jelenleg is letartóztatásban van. A nyomozást a napokban befejezték a rendőrök és vádemelést javasolnak – írja a Tények.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!