Krimi

2022.10.19. 12:19

Ezt a szörnyűséget csinálta a kislánnyal a nagypapája

A gyermekfelügyeletek alkalmával a férfi úgynevezett „hétfogásos” játékot játszott a gyermekkel.

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 59 éves férfi ellen szexuális kényszerítés bűntette miatt, aki a fia nevelt lányára a szülő és nevelőszülő távollétében 12 éves korától 14 éves koráig rendszeresen vigyázott, amely alkalmakat arra használta fel, hogy sérelmére szexuális cselekményeket végzett - írja a boon.hu.

A vádirat szerint a vádlott 2017. évtől kezdődően egy borsodi kistelepülésen közös ingatlanban élt a fiával, annak élettársával, azok három közös gyermekével, valamint a fia nevelt lányával.

A szülők távolléteik során többször rábízták a kiskorú gyermekek felügyeletét. A vádlott és a fia nevelt lánya között nagyszülő és unoka kapcsolat alakult ki amellett, hogy nem vérszerinti rokonok.

 

Édességekkel traktálta a gyereket 

2019-től a nevelt leány gyermek 12 éves korától egészen 14 éves koráig terjedő időszakban

 az ilyen gyermekfelügyeletek alkalmával a vádlott rendszeresen úgynevezett „hétfogásos” játékot játszott a kislánnyal: intim testrészeit megérintette, valamint többször szexuális tartalmú utalásokat tett, közölve, hogy miket szeretne vele csinálni. Amikor a gyermek fürdött, rendszeresen leselkedett, és öltözködés közben a sérelmére szexuális cselekményeket végzett, illetőleg végeztetett vele.

A nagyapa, annak érdekében, hogy a cselekményeit a sértett ne mondja el a családnak, különböző édességeket vásárolt számára. A lány azonban a barátnőjének elmondta a történéseket, így azok édesanyja tudomására jutottak.

Feltételes szabadság nélkül 

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra, 

továbbá indítványozta a közügyek gyakorlásától való eltiltását, valamint végleges hatályú eltiltását bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy gondozását, nevelését, gyógykezelését végezné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!