Krimi

2022.10.12. 05:55

Döbbenetes videó került elő a késelő budapesti diákról

Az egyik diák szülője szerint elkerülhető lett volna a baj, ha odafigyelnek a jelekre.

Illusztráció: Shutterstock

Az egész országot sokkolta az a támadás, ami egy budai jó nevű középiskolában történt. A Bors elért egy szülőt, aki szerint nem meglepő az erőszak, hiszen több előzménye is volt mielőtt a szörnyűség bekövetkezett.

"Már az is felmerült bennem, hogy érdemes volt-e a gyereket ebbe az iskolába íratni. Az tény, hogy gyenge képességű diákokat ide nem vesznek fel, és egyébként is jellemzően jól szituált családok sarjai tanulnak itt. Az itt tanulóknál előfordulhat, hogy ha valaki egy kicsit is más, mint ők, azt könnyen kipécézhetik maguknak" – mondta a szülő, és hozzátette: így járt Bertold is.

Egy mentális problémákkal küszködő, autista fiúról van szó. Évekkel ezelőtt ráirányult a figyelem, amikor teljes erőből lefejelt egy szekrényt. 

Forrás: Bors

Ez óriási zajjal járt, a lányok meg is ijedtek. Azóta többen is féltek tőle, pláne azóta, hogy bejelentette, hogy valakit meg fog ölni – tudatta a neve elhallgatását kérő szülő.

"Samu és társai egyébként nem voltak túl kedvesek Bertolddal, de a késelés semmilyen körülmények között nem lehet megoldás a problémára. A gyerekek egyébként szóltak a pedagógusoknak, hogy az osztálytársuk fenyegetőzött, de ennek nem lett semmi eredménye.Tudni szeretnénk, hogy Bertoldot miért tették ép tanulók közé" – fakadt ki a szülő.

A Bors információi szerint Samu egyébként az úgynevezett menő, népszerű diákok közé tartozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!