Micsoda lelketlen

2022.01.18. 06:35

Szörnyű dolgot tett a kamaszlánnyal egy férfi a budapesti erdőben

Csak a szerencsén múlott, hogy nem halt meg.

A negyven év feletti férfi internetes chat alkalmazáson keresztül ismerkedett meg a 18. életévét még be nem töltött csömöri lánnyal. Beszélgetéseik során a fiatal elmondta neki, hogy családi okok és a baráti kapcsolatok hiánya miatt szeretne öngyilkosságot elkövetni.A férfi ahelyett, hogy eltérítette volna a lányt a szándékától, felajánlotta a segítségét és több lehetőséget is felvetett. Egyrészt a kézzel történő megfojtást, másrészt a szívműködésre ható nyugtatók bevételét ajánlotta figyelmébe. A lány a gyógyszereket választotta.

2019. november végén a férfi és a lány személyesen is találkozott Budapesten, majd a X. kerületi úgynevezett „terebesi erdőbe” mentek. Ott a férfi több darab, vényköteles, erős altatót adott a lánynak, aki azt bevette. A férfi megvárta, amíg a gyógyszerek hatására a lány szédülni, majd remegni kezdett, és végül eszméletét is elveszítette, majd magára hagyta őt. A kamasz azonban pár órán belül magához tért és elbotorkált a közelben lévő egyik bevásárlóközponthoz. Ott felfigyeltek a rossz állapotára és mentőt hívtak hozzá.

Az ügyészség megjegyezte, hogy csak a szerencsén múlott, hogy eszméletlen állapotában a lány nyelve nem csúszott hátra, amelytől megfulladhatott volna. Ahogyan annak a közvetlen veszélye is fennállt, hogy a hideg november végi éjszakában teste visszafordíthatatlanul kihűl. A Gödöllői Járási Ügyészség vádat emelet a férfi ellen.

Van segítség! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában