Szörnyű baleset

2022.01.03. 12:59

Dráma a nyílt utcán: egy órán át küzdöttek a fiatal futár életéért

Életveszélyesen megsérült az a 21 éves polgárdi lány, aki kocsijával egy fának csapódott Balatonfőkajár közelében. A tűzoltók csak feszítővágóval tudták kiszabadítani a sérültet.

A fiatal futár Balatonfőkajár felé ment, amikor, eddig nem tudni miért, egy jobbra ívelő kanyarban letért az út bal oldalára. A sofőr ellenkormányzott, majd az út jobb oldalán az autó a tetejével egy fának csapódott. Az autó többször megpördült, majd fejtetőre borulva az úttest közepén állt meg. A kaszni annyira összeroncsolódott, hogy a polgárdi és a balatonfűzfői tűzoltók feszítővágóval tudták csak kiszabadítani a sérültet. A Bors cikke szerint a mentőknek újra kellett éleszteni a sofőrt.

Közel egy órán keresztül stabilizálták az állapotát, végül életveszélyes állapotban szállították kórházba. A mentés idejére teljes szélességében lezárták az utat. A kocsit a rendőrök lefoglalták, és szakértők bevonásával vizsgálják a pontos körülményeket.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában