Rémisztő

2021.12.08. 11:03

Azért jöttünk ide, mert itt senki nem hallja meg, ha sikítasz – szörnyű dolgokat tett a Bakonyban egy pedofil

„Tudhattad volna, hogy erre megy ki a játék” – mondta neki a 44 éves férfi.

Két nőt is molesztált egy 44 éves férfi a lakóhelyéhez közeli erdő széli vadlesen a Bakonyban, egyikük egy kiskorú – írja a Bors.

Tavaly nyáron történt mindkét eset, a kislány gyanútlanul mászott fel a vadlesre pihenni és olvasni, amikor megjelent a férfi, és beszélgetni kezdett a lánnyal. Még a nála levő pillangókését is megmutatta, és egyre közelebb húzódott hozzá, amitől a fiatal lány félni kezdett, és felállt, hogy elmenjen.

A férfi azonban váratlanul tapogatni kezdte, magához rántotta és közölte vele „Tudhatta volna, hogy erre megy ki a játék”.

A lány védekezett, megrúgta a férfit, és sikerült elmenekülnie.

A másik áldozata egy egyedül sétáló nő volt, akihez hozzá csapódott, azzal, hogy vadőr, és beszélgetni kezdett. Egyszer csak váratlanul szembefordult a nővel, és közölte, hogy

azért jöttek ide, mert itt senki nem hallja meg, ha sikít. 

A nő védekezni kezdett, kiabált, ütlegelte a férfit, aki egy idő után elengedte az áldozatát.

Az ügyészség vádiratában fegyházbüntetést javasolt a Veszprémi Járásbíróságnak a férfival szemben, aki letartóztatásban várhatja az ítéletet.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában