Bulvár-celeb

2021.10.12. 09:40

Jogerősen két év börtönre ítélték az UFO együttes frontemberét

Egy svájci bordélyházba magyar prostituáltakat közvetített és utaztatott ki két társával UFO Zsolti.

Forrás: TV2

2020. november 13-án hirdetett elsőfokú ítéletet a Fővárosi Törvényszék abban a bűnügyben, amelyben az egykori UFO együttes frontembere és két társa 2010. és 2011. évben hirdetések és személyes kapcsolatok útján

egy svájci bordélyba fiatal magyar nőket közvetítettek és utaztattak ki. A bordély vezetője jutalékot fizetett, a volt énekes a prostituáltaktól menedzselésükért havi díjat kért és kapott, a lányok bevételéből.

Az elsőrendű vádlott három „ügyfelétől” megtévesztéssel milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, azonban azokat magára és az együttesre költötte.

Az eljáró törvényszék a volt énekes elsőrendű vádlottat ítéletével bűnösnek mondta ki többrendbeli kerítés bűntettében, csalás bűntettében, valamint kitartottság bűntettében, amelyekért két év börtönbüntetésre, hárommillió forint pénzbüntetésre és két év közügyektől eltiltásra ítélte.

A Fővárosi Ítélőtábla a napokban hozott jogerős ítéletével az egykori popzenész elsőrendű vádlott elsőfokú ítéletét azzal hagyta helyben, hogy az ügyészi fellebbezésnek részben helyt adva, vele szemben mintegy 2,7 millió forint bűncselekmény során szerzett összegre vagyonelkobzást is elrendelt, derül ki a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség közleményéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!