Bulvár-celeb

2021.08.07. 14:01

Fordulópont a Németországban megölt Diána ügyében: magyar férfi ölhette meg

Fordulathoz ért a Németországban meggyilkolt magyar bejárónő, B. Diána ügye. Gyilkosa ugyanis előfordulhat, hogy magyar. A német rendőrség két koronatanút is keres és minden követ megmozgatnak, hogy megoldják az ügyet.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

December óta folyik a hajtóvadászat annak a magyar nőnek a gyilkosa után, akinek a holttestét a német kisvárosban, Kaiserslauternben találták meg. B. Diána ápolónőként érkezett Németországba, de egészségügyi okok miatt bejárónőként kezdett volna dolgozni a városban – írja a Bors.

Munkáját azonban sosem kezdhette el, mert ahogyan a településre ért, ravaly december 12-én meggyilkolta egy ismeretlen.

A német rendőrök kiadták a felvételt, mivel azt gyanítják, a fehér lepel alatt Diána holtteste lehet. Leszögezték, nem biztos, hogy a felvételen maga a gyilkos szerepel, ezt majd azután vizsgálják, ha már beazonosították és kihallgatták a férfit.

A rendőrség mindent elkövet, hogy minél több emberhez eljusson a kulcsfontosságú felvétel, ami segíthet megoldani az ügyet

különösen a helyi amerikai közösséghez, náluk dolgozott volna ugyanis az asszony.

Hozzátették azt is, hogy

különösen fontos lenne egy kutyasétáltató pár szerepe, mert a felvétel szerint láthatták a bevásárlókocsival iszkoló fantomot, és ez esetben akár az ügy koronatanúi is lehetnének.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!