Közlekedés

2022.03.23. 16:39

A Wizz Air újraindította kilenc magyarországi járatát

A Wizz Air újraindította kilenc korábbi magyarországi járatát, márciustól ismét lehet utazni Budapestről a London-Gatwick repülőterére, valamint Edinburgh, Oslo, Podgorica, illetve Varsó, Bologna, és Szkopje is elérhető lesz utasaik számára – közölte a légitársaság szerdán.

Debrecenből márciustól a Tel-Aviv és a Lárnaka járat szerepel újra a légitársaság menetrendjében.


Felhívták a figyelmet arra, hogy a járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt.


Hangsúlyozták, a Wizz Airnek továbbra is a legfontosabb az utasok és a személyzete egészsége, ezért – habár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.


A Wizz Air európai diszkont légitársaság jelenleg 149 darab Airbus A320, A321, A320neo és A321neo típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, amelyek átlagéletkora öt évre tehető. A 2020. március 31-ével végződő pénzügyi évben 40 millió utast szállítottak.

Borítókép: utasok szállnak be a Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. magyarországi székhelyű diszkont légitársaság egyik repülőjáratába a Debrecen nemzetközi repülőtéren (Debrecen International Airport) (MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor)

Címkék#Wizz Air

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában