elismerések

2021.09.23. 10:19

Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása 2021 Díjakat

A fődíjat a Barta Autó 200 Kft., a Jona-Drink Kft. és a Steixner István/Steixner LeatherArt érdemelte ki.

Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása díjakat, az idén másodszorra a Gróf Széchenyi Család Alapítvány művészeti díjaival együtt – közölte az alapítvány szerdán.

A vállalkozási díjakat olyan hazai gazdasági szereplőknek ítélik évente, amelyek teljesen, vagy többségi magyar tulajdonban vannak, nyitottak a megmérettetésre, és valamely területen kimagasló teljesítményt nyújtanak.

A művészeti díjazottak Széchenyi-örökség Okmányt kapnak a Széchenyi család ma élő tagjai elismeréseként, a magyar nyelv ügyéért tett erőfeszítéseikért, valamint egész munkásságuk alatt nyújtott művészi teljesítményükért – írták.

A fődíjat a Barta Autó 200 Kft., a Jona-Drink Kft. és a Steixner István/Steixner LeatherArt érdemelte ki.

A felelős Széchenyi üzleti vállalkozása díjat a Bau-Styl Kft., a Foldana Pénzügyi Zrt. és az Agrabona Kft. képviselői vehették át.

Az agrárminiszter által alapított vidékfejlesztési díjban a Boróka Farm Családigazdaságot részesítették.

A legsikeresebb vállalkozás-legsikeresebb fiatal vállalkozó díjat Patocska Olivér/ OFE Stúdió/OliverFromEarth vehette át, míg a mobilitási díj a Bau-Styl Kft.-é lett.

Az innovációs díjat a KC Struktur Kft.-nek ítélték oda, a termelékenységért járó díjban Martin Imre/Ferdinánd Monarchia Étterem & Cseh Sörház részesült.

A társadalmi felelősségvállalásért Terék József vehetett át Széchenyi díjat.

Család-különdíjat az idén a Caprovius Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft., az Óvártej Zrt. és Bartolák Mária/Frankó Tanya Haluskaház kapott.

A Magyar Dráma Napja alkalmából Széchenyi-örökség Okmányt Buda Ferenc – Kossuth-díjas költő, Dörner György – Kossuth-díjas színművész, Gregor Bernadett – Jászai Mari-díjas színművész, Kocsis István – József Attila-díjas drámaíró, Körtvélyessy Zsolt – Jászay Mari-díjas színművész, Mécs Károly – Kossuth-díjas színművész, Udvaros Dorottya – Kossuth-díjas színművész vehetett át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában