Járvány

2020.06.29. 14:12

Szakaszosan újra nyitnak az NKM ügyfélszolgálati irodái

Az irodák július 6-tól kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján látogathatók.

A Nemzeti Közművek (NKM) a kormány védelmi intézkedéseiről szóló rendeleteivel összhangban július 6-tól szakaszosan, korlátozott kapacitással újra megnyitja ügyfélszolgálati irodáit. A személyes ügyintézés megindítása a fővárosban és a nagyobb városokban elérhető állandó irodákban kizárólag a szükséges fizikai óvintézkedések betartása mellett lehetséges – közölte hétfőn a közműszolgáltató.

Az irodák kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján látogathatók, és egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat bent, ahány ügyintéző dolgozik, hogy elkerülhető legyen a túlzsúfoltság.

Az ügyintézők a pultra rögzített plexilap mögül kommunikálnak az ügyfelekkel. Az NKM az irodákat fokozottan, folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen több kézfertőtlenítőt is kihelyez. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül, de nincs korosztályokhoz kötött idősáv.

A közlemény szerint az NKM dolgozik a fiókirodák újranyitásán is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában