modernizálás

2019.12.19. 18:32

Már a Wáberer ügyfelei is fizethetik a Díjneten keresztül biztosításaikat

A független e-számlakezelő rendszer a papíralapú számlák befizetését teszi lehetővé mobiltelefonon.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt. is csatlakozott a Díjnet Zrt.-hez, így december közepétől a biztosító társaság több mint százezer ügyfele is fizetheti biztosítási díjait mobiltelefonon, az iCsekk megoldás segítségével – közölte a Díjnet Zrt. csütörtökön.

A közlemény szerint a független e-számlakezelő rendszer, a Díjnet a papíralapú számlák befizetését teszi lehetővé mobiltelefonon. Tavaly több mint 50 milliárd forint értékben fizették be számláikat a regisztrált ügyfelek a Díjnet segítségével.

A Díjnet a Takarék Csoport és a Magyar Posta közös tulajdonában álló társaság.

A Díjnethez eddig 31 számlakibocsátó csatlakozott, regisztrált ügyfeleinek száma meghaladja a 720 ezret. Tizenegy év alatt a rendszeren keresztül több mint 50 millió számlát mutattak be, ebből csak tavaly 9,2 milliót, amelyből 4,4 milliót a rendszeren belül bankkártyával, mobiltelefonos fizetéssel, internetbanki fizetéssel, illetve csoportos beszedési megbízással rendeztek az ügyfelek.

A Díjnet nettó értékesítési árbevétele 2018-ban 845 millió forint volt, adózott eredménye pedig 181 millió forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában