Bulvár-celeb

2021.06.22. 15:15

Láttam, ahogy az édesanyám öleli a halott öcsémet – végignézte családja a pályán összeeső Viktor haláltusáját

Édesanyja, barátnője és testvére szeme láttára halt meg a futballpályán Hegedűs Viktor Marcell. Olivér, a középiskolás fiú bátyja egy másik csapat edzésén vett részt, amikor értesült öccse tragdiájáról. Azonnal a helyszínre sietett, de már csak annyit láthatott, ahogy a zokogó édesanyja öleli az elhunyt kamaszt.

Forrás: zaol.hu

Egész Zalaegerszeg értetlenül áll a 18 éves, igen népszerű fiú tragédiája előtt. Hegedűs Viktor Marcell, az Andráshida SC fiatal tehetsége egy edzést követő baráti találkozón minden előjel nélkül összeesett a pálya közepén, és azonnal életét vesztette.

A csapattársai és az edzők természetesen hívták a mentőket, és miközben a segítségre vártak, megkezdték a fiú újraélesztését. Sikertelenül.

Olivér, Viktor 20 éves bátyja a Borsnak elmondta: a testvérével ellentétben ő Zalaegerszeg másik csapatában rúgja a bőrt, így nem volt jelen a tragédia pillanatában.

Telefonon hívtak az edzők, hogy elmondják, mi történt.

Éppen edzésen vettem részt, de természetesen azonnal a helyszínre siettem. Megláttam, ahogy ott áll a mentőautó a pályánál, és próbálkoznak a testvérem megmentésével. A következő percekben már azt láttam: az édesanyám öleli a halott öcsémet. Senkinek nem kívánom, hogy ehhez hasonlót átéljen. Viktorral jóban-rosszban együtt voltunk, mindig számíthattunk egymásra – csuklott el a gyászoló fiú hangja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában