Gyászolni sem hagyják

2020.10.21. 16:02

Kegyetlen kommentekkel támadják Gabriela Spanicot, mert nem utazott el anyja temetésére

Lelketlennek nevezték a netezők Gabriela Spanicot, a Dancing with the Stars versenyzőjét, akit többek között azért szóltak meg, mert nem vett részt a temetésen, pedig erre esélye sem volt.

Forrás: Bors / Instagram

Bár Magyarországon három hétig is eltarthat, hogy valakit eltemetnek, Mexikóban az a szokás, hogy a halál beállta után 24 órával minden esetben végső búcsút vesznek az elhunyttól. Ezt viszont valószínűleg nem tudják azok a kommentelők, akik beszóltak a színésznőnek – írja a Ripost.

„EZ HIHETETLEN, KOMOLYAN. NINCS AZ AZ INDOK, AMI ELSZAKÍTANA A VÉGSTÁDIUMÚ SZERETTEMTŐL! ILYEN LELKETLEN EZ A NŐ. NEM IS LEHET ERRE MIT MONDANI, ANNYIRA ABSZURD.”

„EL NEM UTAZTAM VOLNA, SZOMBATON PEDIG AZ Ő HELYÉBEN FEL SEM LÉPTEM VOLNA, MOST MÁR, SZERINTEM, KÉSŐ BÁRMIT IS NYILATKOZNIA.”

„MÁR EL SEM SZABAD LETT VOLNA UTAZNI, HA ILYEN NAGYBETEG VOLT AZ IMÁDOTT ÉDESANYJA. OTT LETT VOLNA A HELYE MELLETTE. EZ CSAK MOSDATÁS. A TÖBBI AZ Ő DOLGA. SZÁMOLJON EL A LELKIISMERETÉVEL.”

– idézi a lap a hozzászólásokat.

Pedig Gaby akkor sem ért volna oda a temetésre, ha a tragikus hír után azonnal repülőre ül.

Azért is kapott hideget-meleget, mert úgy költözött Budapestre a műsor miatt, hogy tisztában volt édesanyja állapotával.

Pedig Norma asszony leletei látványos javulást mutattak, mielőtt útnak indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában