luxus

2021.03.05. 07:14

Csősz Bogi spórolósnak tartja magát – de nem pontosan úgy, ahogy mi gondolnánk

Őszintén mesélt arról a Feleségek luxuskivitelben című tévéműsorból országos hírnevet szerző Csősz Boglárka, hogyan ítélték meg az emberek.

Forrás: Life TV / Bréking / Ripost

A csinos színésznő a Pesti TV vendége volt, és reagált arra a felvetésre, hogy Magyarországon haragszanak-e rá, vagy gyűlölik-e őt az emberek azért, mert gazdag.

Gyűlölnek? Inkább megítélnek. Nem mondanám, hogy gyűlölnek – lehet van ilyen is – de inkább megítélnek.

– fogalmazott a műsorban Csősz Boglárka a Bors cikke szerint.

Nagyon gyorsan megpecsételnek, és nehéz egy olyan műsorban megmutatni az emberi oldalamat, amiben én szerepeltem

– tette hozzá.

Spórolósnak tartom magam

A luxusfeleség arról is beszélt, hogyan értette, amikor korábban úgy fogalmazott: spórolósnak tartja magát. Szerinte ez a szó sok embernél azt jelenti, hogy semmire sem költenek.

Az én helyzetemben mihez tudom viszonyítani magam? Mondjuk a barátnőimhez vagy ahhoz a körhöz, ahol én élek. És tudom, hogy abban a körben az én felfogásom teljesen más. Tehát vannak nők, akik az életük részének egyedül a shoppingot tartják, nekem ez egy funkció. Elmegyek, bevásárolom azt a kollekciót, de azért, mert nekem az a munkámhoz tartozik, meg kell jelennem – magyarázta a luxusfeleség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában