Bulvár-celeb

2023.05.09. 22:00

Ennek a fele sem tréfa! Fontos fejlemények Gelencsér Timi rágalmazási ügyében

Nem volt hiábavaló a gyönyörű modell kitartása.

MW

Forrás: Instagram

Gelencsér Timi 2022 decemberében fordult a rendőrséghez, ugyanis elege lett az interneten név és arc nélkül rágalmazó és becsmérlő emberekből, akik szerinte valótlanságokat állítanak róla.

Eljött az idő, hogy életemben először nyilvánosan kiálljak magamért! Az a bizonyos pohár most csordultig telt

- kezdte akkor gondolatait a modell, aki feljelentést tett az internetes bántalmazók, illetve rágalmazók ellen.

A napokban újabb fejleményekről számolt be Instagram-oldalán a modell - derül ki a Tények.hu cikkéből.

"Képzeljétek, a bíróság utasítására a rendőrség ELRENDELTE A NYOMOZÁST az egyes platformokon megjelenő, becsületsértő tartalmakat közzétevő IP cím-felhasználók kapcsán!" - írta bejegyzésében.

Ebből következik, hogy nemcsak szerintem bűncselekmény álprofillal az interneten rágalmazni, hanem a hivatalos szervek szerint is! (...) Köszönöm a hatóságoknak, hogy foglalkoznak ezzel az üggyel, jó érzés tudni, hogyha segítségért fordulok hozzájuk, akkor igenis kapok segítséget! Kíváncsian várom az eredményt és a neveket. Szerencsére az 'internet nem felejt' (...) így aki már letörölte a profilját (milyen érdekes) az is megtalálható! Nem fogom hagyni, hogy tovább folytatódjon ez az agyrém, amit az emberek az internet világában, a klaviatúra mögé bújva megengednek maguknak velem vagy másokkal szemben. Világbéke.

- írta a modell. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában