Bulvár-celeb

2023.03.31. 09:19

Nagy Melanie elengedte magát: igazi bulikirálynőként mulat

Láthatóan túl van a nehéz időszakon G.w.M exe.

Forrás: Origo

Fotó: Instagram

Hatalmas port kavart tavaly januárban Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M szerelmi életének alakulása. Mint kiderült, a rapper két gyermekét és volt párját hagyta hátra az egykori szépségkirálynő miatt, de amíg Edina és exférje, Csuti higgadtan tudják rendezni a gyerekekkel kapcsolatos teendőket, addig Márk és volt párja, Nagy Melanie nem tudtak megegyezni. A rapper és exe között annyira elmérgesedett a helyzet, hogy hivatalos útra terelték az ügyet. Múlt nyáron álltak a Fővárosi Bíróság elé, azóta kettejük kapcsolata rendeződni látszik. Mindenkinek sikerült továbblépnie, a rappernek és Edinának hamarosan megszületik az első közös gyermekük, Melanie pedig egyengeti a saját életét – írja a Bors.

Azt is a Borsnak árulta el nemrég, hogy jól van, és bár nem a magánéletével akart hírnévre szert tenni, de sikerült saját előnyére fordítania szakítását.

„Ez a figyelem, ami most körülvesz, annak ellenére szegeződött rám, hogy nem feltétlenül szerettem volna, de úgy vagyok vele, ha már a szakításom okán a középpontba kerültem, akkor kihasználom a lehetőségeket.”

Úgy tűnik, az új élet barátokat is hozott számára. Ami különösen jól jön egy olyan zűrös helyzet után, mint amin Melanie ment keresztül. De sikerült felállnia, és ma már újra tud önfeledten, minden problémát, fájdalmát hátrahagyva bulizni is. A napokban barátnője és egyben kolléganője, Loretta születésnapi partiján vendégeskedett, a buliban készült videókon pedig nyoma sincs már szomorúságának – szúrta ki a bulvárlap.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában