Bulvár-celeb

2023.03.28. 23:34

Ha ez igaz?! Durva, amit Marics Petiről és Tóth Andiról beszélnek

Egyre többen érzik úgy, valami nincs rendben a szerelmesek között.

Forrás: Bors

Fotó: Szabolcs László

A TV2 Sztárban Sztár kilencedik adása nemcsak a fergeteges produkciók miatt maradt emlékezetes a nézőknek, Tóth Andi és Marics Peti is gondoskodott arról, hogy a rajongóknak legyen még miről beszélniük – írja a Bors. A két híresség feltűnően rideg volt egymással a műsorban, még csak egymás felé sem néztek, Andi pedig kifejezetten komolyra vette a figurát. Fel is tették többen a kérdést, hogy mi történhetett a két zsűritag között: 

egy párt alkotnak még egyáltalán, vagy csak összevesztek?

A Bors korábbi cikke alatt valóságos kommentháború tört ki, ahol sem Andit, sem pedig Marics Petit nem kímélték a Sztárban Sztár nézői. Egyesek azzal is megvádolták a visszavonuló énekesnőt, hogy feltűnően rajong az egyik versenyzőért, pont ahogy a ValMar énekese is. Míg Andit Trap kapitánnyal hozták szóba, addig Petit azzal gyanúsították meg, hogy túl elfogult Gubik Petrával szemben.

– Csak nekem tűnt fel, hogy Andi egy kicsit túlzottan rajong Trap kapitányért? Ha már Marics látványosan kedveskedik Gubik Petrának... Gondolom, ez a bosszú. Mindenesetre nagyon feltűnő, ahogy ignorálják egymást, az első adásban még más volt a felállás! Legutóbb már egymásra sem néztek, Andi fejeket vágott, amikor Peti beszélt... Hát nem tudom, mi lesz ebből

– kezdte valaki, ám a legtöbben Andit vették górcső alá.

– Ami tisztán látszik, hogy Andi pupillája sokkal jobban tágul Trap kapitányra, mint Marics Petire – szúrt oda egy másik kommentelő.

– Andi nagyon tolná Trap kapitányt, nyakába csüng, amikor a végén lemennek a versenyzőkhöz!

– Lehet hogy csak azért csinálta ezt a Trap kapitány rajongását Andika, hogy féltékennyé tegye és idegesítse a Marics Petit

– fejtette ki véleményét egy másik hozzászóló.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában