Bulvár-celeb

2023.02.14. 13:30

Furcsa pletyka kelt lábra: pénzért vett követőket Vasvári Vivien

A modell a Feleségek luxuskivitelben műsor kapcsán lett ismert, és azóta óriási rajongótábort gyűjtött maga köré.

Forrás: Instagram

Vivien magánélete rendeződött, ugyanis alig pár hete szerelme, Zsigmond megkérte a kezét. A szépség természetesen igent mondott, és büszkén mutatta meg eljegyzési gyűrűjét a rajongóknak. Nekik azonban Vivien boldogsága mellett valami más is szemet szúrt, és különös dologgal vádolták meg. 

A Ripost cikkéből kiderül, hogy az egyik szemfüles olvasójuknak feltűnt: pillanatok alatt százezrekkel nőtt Vasvári Vivien követőinek a száma.

„Nemrég feltűnt, hogy Viviennek napról napra több követője van, és nem 1-2 emberre gondolok, hanem százezrekről beszélünk. 600 ezerről gyorsan 1 millióra ugrott fel a mérő az Instagramján. 

Nem tudom, hogy ez hogyan lehetséges, bár nyilván én is hallottam arról, hogy pénzért lehet növelni a követőszámot. Bármi történt is Vivi oldalán, szerintem furcsa, hogy alig pár hónap leforgása alatt majdnem 400 ezer új profil követte be őt. 

Egészen pontosan 4 hónappal ezelőtt még 828 ezren állt a mérő, 2 hete ez a szám 980 ezerre ugrott, ma pedig 1,1 milliónál tart az oldal, míg az influenszer listán csupán 637 ezer követője van” – írta az olvasó.

A Ripost felkereste telefonon az egykori luxusfeleséget, hogy nyilatkozzon az ügyben, azonban egyelőre nem sikerült elérni őt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában