Bulvár-celeb

2023.02.13. 11:45

Ezzel a nővel vigasztalódik a házi őrizetben Fekete Dávid

Hétvégéken csinos látogatója van az énekesnek.

Forrás: TV2

A szomszédok szerint pénteken és szombaton látogat a házi őrizetben élő Fekete Dávidhoz az a szőkésbarna hölgy, akivel már hónapok óta romantikus viszonyban lehetnek – írja a Ripost.

A napokban-hetekben zajlik Fekete Dávid bírósági tárgyalása, akit 320 milliós csalással vádol az ügyészség. De mindez nem elég, az elmúlt években az énekes házassága is zátonyra futott. 

Felesége, Regina bár sokáig kitartott mellette, végül elhidegültek egymástól.

A házaspárnak ikerfiai vannak, Ádin és Máté 2020 januárjában születtek, de sajnos eddig nem sokat találkozhattak az édesapjukkal. A házaspár válását már hivatalosan is kimondta a bíróság, a gyermekek az anyjuk felügyelete alá kerültek, de Dávid láthatja őket, amikor csak akarja. 

Érdekes részlet, hogy a feleség nem volt hajlandó elvinni a fiúkat a börtönbe, nem akarta, hogy a kicsik megismerjék azt a környezetet. Az énekes egyébként rendszeresen tartja a kapcsolatot a gyerekeivel, a találkozókról pedig beszámol az Instagram-oldalán.

Fekete Dávid előzetes letartóztatását 2022. július 5-én szüntette meg a bíróság, házi őrizetbe került. A győri lakást csak külön engedéllyel hagyhatja el, illetve nyomkövetőt is hord a bokáján, amelyet bármikor ellenőrizhetnek a rendőrök. Dávid persze nem akar szökni, nincs rá semmilyen indoka. Mintaapa lett, a kisfiaihoz érzelmileg nagyon közel került, otthonról egyszerre két munkahelyen is dolgozik. 

A szomszédok láthatóan képben vannak Dávid szerelmi életével kapcsolatban, szerintük egy szőkésbarna hölgy tűnt fel a színen, aki egyre gyakrabban látogatja az énekest, sűrűn előfordul, hogy ott is alszik.

„Egyszer láttam őket itt a ház előtt ölelkezni. Látszik rajtuk, hogy szerelmesek. Csendben, feltűnés nélkül élik az életüket. 

Messziről látszott rajtuk, hogy ez nem csak egy kaland, hanem hosszú távra terveznek. 

Remélem, így is lesz, és sikerül Dávidnak megúsznia a börtönt és tiszta lappal új életet kezdenie” – mondta a Borsnak egy a neve elhallgatását kérő szomszéd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában