Bulvár-celeb

2023.01.17. 11:53

Szabó Győző rajta kapta párját az otthonukban, megdöbbentő megoldást választott (videó)

A színész egy rádióműsorban elmesélte élete egyik legfurcsább eseményét.

Forrás: MTI

Fotó: Kallos Bea

"Hazaértem, és ott találtam az akkori kedvesem egy másik csávóval. Nézd, én nem fogok harcolni egy nőért, ha az már döntött. Ott volt, így alakult, így hát lefeküdtem aludni. Másnap pedig három főre készítettem reggelit..." – mondta el Szabó Győző a Szavakon túl műsorában egy régebbi történetét, és azt is hozzátette, hogy természetesen nagyon zavarban voltak mindhárman.

Később kiderült, hogy a lány megbánhatta, hogy nem Győzőt választotta, azonban a színésznek akkorra már családja volt. Első gyermekét, Borit első feleségével, Horváth Judittal vállalta a színész, majd másodszorra szintén egy Juditba lett szerelmes: Rezes Juditba, akitől már két gyermeket kapott.

Forrás: TV2

Hogy mi a titka a a színésznek a nőknél?

"Kis vidéki pattanásos kamaszként sem néztem ki rosszul, igazából sosem néztem ki rosszul! A bizonyítási vágy nagy volt mindig bennem akkor is, amikor 14 évesen eljöttem Nyírbátorból, és akkor is, amikor csajoztam. Igaz, volt egy időszak, amikor nem a mennyiség számított, hanem maga a hódítás"

– mesélte a színész, aki évekkel ezelőtt saját könyvet írt az élete legnehezebb időszakáról, amikor drogfüggőként élte életét. 

Beszélt arról is, hogy a szülei haláluk előtt pár évvel tudták meg azt, hogy Győző milyen szenvedélynek hódolt sokáig, miken ment keresztül, de nem került sor arra sem, hogy megbeszéljék.

Mára már apaként, két gyermekkel, jól működő családban éli a hétköznapjait, azonban itt is akadnak említésre méltó történetek. Győző beavatta a hallgatókat, milyen, amikor családon belül alkalomadtán elragadják az indulatok. Hogy mi is történt pontosan, a Ripost cikkében elolvasható. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában