Fogadalom

2023.01.14. 11:00

Kollányi Zsuzsinak elege lett az állandó megfelelésből – fantasztikus formába lendült

A háromgyermekes énekesnő úgy döntött, hogy az új évben nem csupán a családjára, a munkájára fókuszál, hanem többet törődik önmagával is. Lelkiismeretfurdalás nélkül!

Bombaformában van az énekesnő

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Bombaformában van a háromgyermekes édesanya, akit a rengeteg munkája és a három gyermek sem gátol meg abban, hogy megadja a testének azt, ami jár. 

 Arra jöttem rá, hogy az önszeretet talaján elég rosszul mozgok és 40 évesen ezzel még nagyon sok munkám van. Mindig az van terítéken nálam, hogyan felelhetek meg másoknak, hogyan teljesíthetnék még többet, viszont az, ami magam miatt lenne fontos, háttérbe szorul. Mondhatjuk újévi fogadalomnak, hogy megpróbálok annyi szeretetet, törődést adni saját magamnak, mint amennyit másoknak igyekszem, emellett pedig az ehhez fűződő lelkiismeret-furdalásomat helyre tenni. Nem akarom azt tanítani a gyermekeimnek, hogy rendben van, ha az ember feláldozza magát a munka- és a szerettei körberajongásának oltárán

 – magyarázta Kollányi Zsuzsi. 

Elhatározásának semmi és senki nem vet gátat, kétnaponta jár edzeni, sőt akár főzés közben is beiktat 3x10 guggolást. 

– Bárhol és bármikor lehet edzeni, 3×10 guggolást akár főzés közben is meg lehet csinálni. Rájöttem, hogy 40 évesen muszáj karbantartani a testet annak érdekében, hogy még legalább ugyanennyi ideig működjön és az sem árt, ha így néz ki. Emellett elkezdtem arckezelésekre is járni, persze, mivel szoptatok, egyelőre csak bizonyos szépészeti eljárásokat tudok igénybe venni, de fontos, hogy szép állapotban legyen a bőröm – árulta el Zsuzsi, aki szükség esetén a plasztikai beavatkozásokat sem tartja ördögtől valónak. 

 Eddig sem ítéltem el senkit aki kés alá feküdt, szerintem még mindig jobb ez a megoldás, mint folyton elégedetlenkedni 

– mondta a Borsnak az énekesnő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában